Inlägget gjort

Så kan du finansiera din golftripp

På Dagsholm finns mycket att göra, bland annat att spela golf. För den inbitna golfspelaren kan det vara mycket lockande att åka dit och spela golf. För de som inte bor i närområdet kan detta bli mycket dyrt då det även innefattar flera andra kostnader som att bo på hotell och resan dit. För att finansiera en sådan golftripp kan det ibland krävas ett kapitaltillskott, exempelvis genom att ta ett SMSlån, som du sedan betalar av så snart som möjligt.

Så mycket kostar en golftripp

Hur mycket det kostar för dig att spela golf i Dagsholm varierar självklart. För att avgöra ungefär hur mycket det skulle kosta dig kan det vara värt att ta följande kostnader i beräkning:

  • Resa. Beroende på hur långt bort du bor kan resekostnaderna variera. För dig som planerar att åka genom stora delar av Sverige är det smart att jämföra kostnaderna för olika transportmedel.
  • Boende. Att bo i Dagsholm kan bli dyrt om du bor på hotell. Alternativa boenden kan vara att åka dit i husvagn/husbil eller att kontakta vänner och bekanta och se om det finns någon som har ett rum att låna ut under tiden du befinner dig i området.
  • Utrustning. Behöver du komplettera din utrustning innan du ska åka kan det (som de flesta golfspelare vet) bli mycket dyrt.
  • Matkostnader. När du bor på hotell eller liknande och gör aktiviteter hela dagarna kan det bli mycket utgifter för mat. Detta eftersom att de allra flesta köper mat från restauranger och annan snabbmat.

Vet du med dig att du inte kan lägga för mycket pengar på denna resa är det klokt att försöka minska dessa kostnader så mycket som möjligt. Försök även lista upp de kostnader som du vet att du kommer ha och gör en budget för hela resan. På så sätt kommer du få ut en mer exakt kostnad på din resa. Detta kan vara smart om du är intresserad av ett SMSlån. Du är du medveten om hur mycket du kommer behöva låna, vilket minskar risken för överskuldsättning.

Finansiera golfspelandet med SMSlån

Hur du finansierar din resa kan självklart variera. Generellt är det ingen bra idé att åka utan att kunna finansiera större delen av kostnaderna själv. Skulle du däremot behöva ett mindre lån för att dryga ut budgeten inom vissa områden kan det bli aktuellt att låna.

Tips! Behöver du dryga ut budgeten något kan det vara ett alternativ att låna ett mindre belopp för att sedan betala tillbaka så snart som möjligt.

Ska du ta ett snabbt lån kan det exempelvis bli aktuellt med ett SMSlån. Planerar du att ta ett SMSlån kan det vara klokt att innan jämföra SMSlån via Smslån.net. Jämför du SMSlån innan du lånar så kan du vara säker på att du hittar det bästa lånet för dig. Ha även i åtanke att betala tillbaka lånet så snart som möjligt och att aldrig låna mer än vad du har råd att betala tillbaka.