Golf

Gillar du att spela golf erbjuder golfbanan i Dagsholm flera olika former av medlemskap som du kan ta del av. Hos dem får du en härlig stund för golf i en vacker miljö i västra Sverige, på välunderhållna banor. På Dagsholm ser de till att du får ut det mesta av ditt medlemskap.

Golfbanan

Golfbanan på Dagsholm är en av de mest lättillgängliga kompletta 18-hålsbanorna i västra Sverige. Banan ligger alldeles intill Ellenösjön och varje hål på banan är en unik upplevelse, där naturen runt omkring växlar mellan dammar, skogspartier, bäckar samt en inemellan helt öppen terräng. Från flera platser på banan har man dessutom en ljuvlig utsikt över Ellenösjön vilket ger en mycket lantlig och lugn miljö för golfaren. Banans hål är relativt utmanande men trots det är terrängen ändå väldigt enkel att navigera sig genom. På Dagsholm erbjuder de inte endast spel på banan utan de har dessutom en fin driving range och närspelsområde.

Golf i Västra Sverige

Det finns flera vackra och omtyckta golfbanor runt om i Västra Sverige. En av dessa är Herrljunga Golfklubb som ligger beläget i det natursköna Hudene och erbjuder en mycket utmanande, men också trevlig 18-håls parkbana. Banan är enkel att gå även för de äldre och är måttligt kuperad. Efter hål nummer 9 passerar man golfklubbens förnämliga restaurang. Den absolut mest populära golfbanan i regionen är Onsjös vackra samt varierande 18-hålsbana. Längs Göta Älv inleds banan som en parkbana och övergår sedan till en lätt kuperad skogsbana. Banan betecknas som medelsvår men är både utmanande och spännande att ta sig an.

Andra faciliteter

Det finns inte bara golf att upptäcka på Dagsholm. De erbjuder, förutom sin 18-hålsbana, driving range och närspelsområde, även en mängd andra aktiviteter, för dig som inte är lika golfintresserad som en del andra. Här kan de även erbjuda paddling, fiske, bad samt vandringsleder runt banan. De stora skogarna och den vackra omgivningen ger chans till många härliga och rogivande naturupplevelser. De har dessutom en välfylld restaurang med fullständiga rättigheter när hungern slår till efter en aktiv dag på Dagsholm, oavsett om man spelat golf eller utfört andra aktiviteter.