Hotell & Konferens

På Dagsholm Hotell & Konferens kunde du uppleva det natursköna södra Dalsland med flera olika sevärdheter och aktiviteter nära hotellet. Dagsholm erbjöd dig bland annat lokaler för konferens, mat och boende nära naturen, andra aktiviteter du kunde sysselsätta dig med var att spela golf eller åka motorcykel på de bra landsvägarna. Här fanns 31 rum samt tre konferenslokaler och hade vandrarhem året om.

Historia

Dagsholm Hotell & Konferens startade år 2005 och här drevs hotell, restaurang samt konferensverksamhet. Några år senare öppnades dessutom ett vandrarhem upp i egen regi som hade öppet året runt. Anläggningen klassades snabbt som ett trestjärnigt hotell – och konferenscenter, och gästerna som bodde där har varit mycket nöjda. Rummen höll hög standard och omgivningarna var fantastiska. När golfanläggningen sedan kom till ökade populariteten och folk lockades att besöka Dagsholm. Idag har hotell – och konferenscentret istället gjorts om till ett flyktingboende.

Dagsholm idag

Det har blivit en nystart för ägaren till Dagsholm Hotell & Konferens. Det nu tidigare hotell – och konferenscentret har istället gjorts om till ett flyktingboende. I oktober 2015 anlände de första flyktingarna till Dagsholm. Hela anläggningen hyrs idag ut till Migrationsverket och fungerar därmed numera som ett komplett flyktingboende. Inför nystarten behövdes det göras en del anpassningar men i stort sett var det bara för flyktingarna att flytta in. Det behövdes däremot kompletteras med en del sängar och ett antal boenden behövde förtätas för att fler människor skulle kunna få plats. I dagsläget kan Dagsholm ta emot upp till 100 flyktingar och samtidigt behålla en bra kvalitet på boendet.

Alternativ till Dagsholm

Nu när Dagsholm Hotell & Konferens har stängt finns det andra trevliga alternativ att välja mellan när man besöker Dalsland. Man kan bland annat bege sig till Hotell Dalsland och konferera. På Hotell Dalsland erbjuds man total avkoppling, arbetsro och en god möjlighet att skapa den teamkänsla som är så betydelsefull för att kunna vara kreativ. Här kan de skräddarsy din konferens helt efter tycke och smak och det finns flera möjligheter till aktiviteter, arbete samt samvaro. Du kan också besöka Säröhus Hotell & Konferens, som ligger strax utanför Göteborg. Säröhus erbjuder en konferensanläggning i en vacker och harmonisk miljö nära havet.